DSC_6129b

Wij bieden ambulante begeleiding aan onze deelnemers. Deze begeleiding kan gericht zijn op: vrijetijdsbesteding , financiële zaken en de administratie, sociaal functioneren  en praktische vaardigheden . Onze ambulant begeleiders kijken naar jouw mogelijkheden en wensen en bieden begeleiding op maat. Ouders en/of verzorgers worden hier uiteraard nauw bij betrokken.

Overdag volg je een opleiding of ben je aan het werk in de werkplaats van Jongplus en in je vrije tijd krijg je begeleiding. Het kan gaan om een paar uur per dag tot een paar uur in de week. Samen met jou stelt de begeleider een begeleidingsplan op. Om de juiste zorg te kunnen bieden werken wij nauw samen met andere professionele instellingen en indien nodig verwijzen we je door naar andere instanties.

De meerwaarde van ambulante woonbegeleiding door ons is dat wonen, opleiding en werken aan elkaar gekoppeld zijn. De lijnen zijn kort, waardoor we snel kunnen reageren en zo nodig kunnen bijsturen en de juiste zorg kunnen bieden.